Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه کار ضمن انتقاد از واگذاری سهام بانک رفاه کارگران گفت: بانک رفاه کارگران زیرمجموعه تامین اجتماعی و یک بانک عمومی است و نباید بدون اجازه ذینفعان آن سهامش را واگذار کرد. وی تاکید کرد که در صورت واگذاری سهام بانک رفاه یا صندوق تامین اجتماعی منابع حاصل از فروش باید مجددا به تامین اجتماعی برگردد و صرف پرداخت حقوق و دستمزد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید نجف در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه زمزمه‌ هایی مبنی بر واگذاری سهام و خصوصی سازی بانک رفاه کارگران شنیده می شود در حالی که این بانک زیرمجموعه تامین اجتماعی و یک بانک عمومی است مثل شهرداری ها و یک بخش دولتی یا خصوصی محسوب نمی شود. بانک رفاه کارگران متعلق به کارگران و کارفرمایانی است که به تامین اجتماعی بیمه پردازی دارند بنابر این نمی توانیم بدون اجازه ذینفعان سهامش را واگذار کنیم.

وی ادامه داد: متاسفانه اخیرا زمزمه های مبنی بر واگذاری سهام صندوق تامین اجتماعی هم می شنویم در حالی که این صندوق و زیرمجموعه‌های آن متعلق به ۴۳ میلیون جمعیت کارگری و یک صندوق عمومی است و دولت تنها بر مدیریت آن نظارت دارد بنابر این حق نداریم سهام این صندوق را که بیت المال است بدون اجازه صاحبان اصلی آن واگذار کنیم.

این کارشناس حوزه کار با تاکید بر لزوم پرداخت بدهی های دولت به این صندوق گفت: اگر بدهی دولت به تامین اجتماعی محقق شود چنین اتفاقاتی را شاهد نخواهیم بود.

نجف تاکید کرد: در حال حاضر سه میلیون مستمری بگیر تامین اجتماعی داریم ولی آیا تا ۱۰ سال آینده این رقم تغییر نخواهد کرد؟ قطعا تعداد مستمری بگیران و بازنشستگان افزایش می یابد بنابر این باید از حالا برای منابع صندوق کاری بکنیم تا صندوق به فعالیتهای کارآفرینی و مولد ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که قرار به واگذاری سهام بانک رفاه یا صندوق تامین اجتماعی باشد روش دارد و راهکارش این است که منابعی که از محل فروش سهام به دست می آید مجددا به تامین اجتماعی برگردد تا صندوق جان بگیرد نه اینکه سهام فروخته شده صرف پرداخت حقوق و دستمزد شود.

این کارشناس حوزه کار افزود: اگر سهام بانک رفاه کارگران و صندوق تامین اجتماعی و شرکتهای زیرمجموعه آن را بفروشیم و با آن حقوق و دستمزد پرداخت کنیم تا چند سال آینده کارگران و بازنشستگان با یک صندوق خالی و ورشکسته روبه رو خواهند شد که ۹۹ درصد سهامش را به غیر واگذار کرده اند بدون ‌آنکه سودی نصیب ذینفعان آن شده باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق تامین اجتماعی بانک رفاه کارگران سهام خصوصي سازي بازنشستگان کارگران مستمری بگیران تامين اجتماعي وزارت کار و رفاه اجتماعی خرید و فروش سهام جامعه کارگری حقوق و دستمزد واگذاری سهام بانک رفاه صندوق تامین اجتماعی بانک رفاه کارگران تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: در راستای اجرای تبصره ۳ ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سهام ترجیحی باید به کارگران، مستخدمان و مدیران شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار می‌گیرند، تخصیص پیدا کند.

وی افزود: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و به نام کارگران منتقل شد

واگذاری ۳۰۵ میلیارد سهام از ابتدای دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تأمین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه گذاری و بهبود درآمد خانوار، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۴ هزار سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳ هزار و ۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

بازیان افزود: در همین زمینه، مطابق مقررات واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد در صد اقساط به مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

وی در ادامه اشاره کرد: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران، قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنان واگذار کند. کلیات این پیشنهاد به تصویب هیئت واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی در پایان گفت: به موجب تصمیم دیگر هیأت واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی، قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

‌ کد خبر 6097419

دیگر خبرها

  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان