Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد شریعتمداری در جلسه علنی امروز مجلس و در پاسخ به سوال حسین میرزایی نماینده اصفهان در خصوص چگونگی هزینه کرد منابع حاصل از فروش شستا بیان کرد:  شرکت شستا به عنوان یک مرکز اقتصادی در چارچوب قانون سهام خود را خرید و فروش کرده است. منابع حاصل از عرضه اولیه سهام شستا برابر با ۱۲ هزار میلیارد و ۶۶۵ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان است که ۵۰۰۰ میلیارد تومان برای افزایش سرمایه بانک رفاه، حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان صرف خرید مجدد سهام شستا، ۴۰۰ میلیارد تومان صرف کارگزاری بانک رفاه به منظور بازارگردانی و ۶۱۰۰ میلیارد تومان جهت همسان سازی حقوق بازنشستگان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: منابع حاصله عینا به حساب‌های سازمان تأمین اجتماعی واریز شده است و در چارچوب مصوبات هیئت امنای سازمان و براساس بودجه بندی سازمان به مصرف رسیده است. هر مجموعه‌ای که نگهداری دارایی جمعی را بر عهده دارد یکی از اصول حاکم بر آن این است که به نحوی سرمایه در اختیار خود را مدیریت کند که به طور روزانه آن را بهینه سازی کرده و از ارزش پول در اختیار خود صیانت کند. اگر این قاعده را که برای اداره امور اقتصادی وجود دارد نفی کنیم نمی‌توانیم پاسخگوی این سوال باشیم.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در ادامه تصریح کرد: ما به نمایندگی از بیمه گذاران مکلف به حفظ ارزش دارایی‌های آنان هستیم و مکلفیم بهترین شرایط را برای اداره فعالیت‌های اقتصادی فراهم کنیم. بنده در این مدت قدم‌های مثبتی را برای بهبود امور اقتصادی در سازمان تأمین اجتماعی برداشته ام و همه مقررات قانونی در عرضه اولیه سهام شستا و هزینه کرد منابع حاصل از آن رعایت شده است. 

شریعتمداری در پایان تأکید کرد: ما امروز به سود یک میلیارد و ۵۳۲ میلیون دلاری رسیده ایم، یعنی سود ما در طول سه سال ۲۸ برابر شده است که این حاصل شفافیت در مجموعه ما است. هیچ یک از شرکت‌های اقتصادی داخلی گزارش مجمع عمومی خود را با این شفافیت تهیه و ارائه نکرده اند. تمام اطلاعات ما در سایت شرکت شستا بارگذاری شده است و با مراجعه به سایت همه چیز در دسترس است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: حقوق بازنشستگان حقوق بازنشستگان محمد شریعتمداری فروش سهام شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام نموده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ نماید.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • بیداری در دانشگاه های جهانی حاصل دوراندیشی مقام معظم رهبری است
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود